Det centrale element er smeltende kugler af is, de hænger ned fra loftet og smelter. Når en dråbe rammer beholderen på gulvet opfanges lyden med mikrofoner og vil sammen med sensorer i rummet skabe et interaktivt lydbillede.

Fordi det kun er én dag, ønsker jeg at skabe et værk der arbejder med tid, hvor man konstant ser udviklingen i værket og samtidigt skaber værket referencer til et større perspektiv.

Værketer en interaktiv lydinstallation, der arbejder med hele rummet.

Værkets centrale element er 7 smeltende kugler af is. kuglerne der hænger ned fra loftet og langsomt smelter. De vil have en størrelse, så det passer med at være næsten smeltet når galleriet lukker alternativt holdes galleriet åbent til isen er smeltet. Det vil som publikum være muligt at gå mellem is kuglerne, gå tæt på og opleve rummet og installationen sammen.

Hver gang en dråbe lander på i en skål på gulvet, vil sensorer opfange lyden og afspille en moduleret version – dette vil blive baseret på tests som endnu ikke er udført. Lydene fra dråberne bliver kombineret med de besøgendes bevægelse i rummet som vil blive opfanget gennem eksempelvis afstandssensorer og vil gør lydværket interaktivt.

 

Skærmbillede 2021-03-24 kl. 23.37.14

Skærmbillede 2021-03-24 kl. 23.30.21

IMG_8661

IMG_8652

IMG_2078